My TravelMate

Zoals je waarschijnlijk al wist heb ik al een jaar door Australië en Nieuw Zeeland gebackpacked. Het was voor het eerst dat ik zolang van huis weg ging. Dat was uiteraard enorm spannend. De eerste week in Sydney startte ik nog wel met een groep Nederlanders, maar daarna was ik op mezelf aangewezen. Dat was in het begin erg wennen, wanneer je bijvoorbeeld niemand hebt om samen mee te eten, praten of toffe dingen te doen voel je je soms best eenzaam.

Erg blij was ik dan ook dat ik altijd m’n eigen TravelMate bij me had! Vlak voordat ik naar Schiphol ging met m’n ouders besloot ik namelijk nog snel de SpongeBob die aan m’n kast hing aan m’n tas te hangen. SpongeBob had ik gekregen van m’n liefste zus Kim. Het voelde goed om zo’n gezellig ventje bij me te hebben. En zo had ik altijd het idee dat ik niet alleen was!

Net als ik heeft ook SpongeBob een jaar rondreizen Down Under overleefd. Helaas heeft hij in het vliegtuig wel z’n neus verloren, maar dat maakt hem niet minder gezellig. Samen hebben we van alles gedaan. Bij alle wandelingen, het verkennen van de grote steden, mountainbiken, duiken, sky-diven, bungy jumpen, outbacks trips, overal was SpongeBob, My TravelMate, bij aanwezig! We hebben samen dan ook een sterke band opgebouwd. SpongeBob hoeft me maar aan te kijken en ik weet wat hij bedoelt, andersom precies het zelfde!

Bij m’n nieuwe trip door Azië zal SpongeBob weer met me mee reizen! Samen zullen we weer de mooiste avonturen beleven! Op m’n vorige website www.svendownunder.nl heb ik heel wat foto’s staan, echter maar weinig van My Travelmate. Op deze nieuwe site eiste SpongeBob echter ook z’n eigen plekkie op. En eerlijk gezegd heeft hij dat ook wel een beetje verdiend!

Daarom is dit plekkie op Sven in Asia gereserveerd voor SpongeBob, My TravelMate! Hij krijgt hier zijn eigen fotoalbum, zodat je ook kan kijken wat voor avonturen SpongeBob allemaal beleefd!