Tijd om naar huis te gaan

Daar zit ik dan, terug op Bangkok Airport na 5 maanden. Laatste keer dat ik hier was zwaaide ik Fida gedag. Nu is het nog maar 16 uur en dan zal ik m’n lieve schatje weer zien! JOEPIE :)
M’ n backpack trip door Zuidoost-Azie zit erop!

Het was een ongelovelijke geweldige super ervaring! Vol prachtige avonturen! Het begon allemaal in Indonesie, 2 maanden lang. Het was wennen aan Azie, maar daarna viel alles eigenlijk wel mee. Maleisie was prachtig en regenachtig. Ik vond er de mooiste eilanden die ik ooit gezien had, een deed de mooiste duiken uit ooit! Zwemmen tussen haaien en duizenden barracuda’s, dat zal ik niet snel vergeten! Het zuiden en midden van Thailand ontdekte ik samen m’ n Fida, het ware

n 3 super weken samen! In maart was ik opeens in Vietnam en Cambodja, samen met m’n lieve zus! Het was zweten in Cambodja, maar Angkor Wat zal ik nooit vergeten. In de tuktuk van tempel naar tempel, de ene nog mooier dan de andere! Helaas ging Kim naar huis.

Ik reisde door Vietnam, in Hanoi kwam Anna langs. Samen met haar verkende ik het noorden van Vietnam, voor Sapa was prachtig mooi! De rijstvelden en de bergen. Laos was het laatste avontuur, een prachtig avontuur vol met nieuwe ervaringen en indrukken die ik niet zal vergeten. Terug in de tijd in de vele bergdorpen die Anna en ik bezochten tijdens 2 verschillende wandeltochten van 2 dagen.

Ook het kayaken bij Luang Prabang, was prachtig! Niet te vergeten het tuben, wereld beroemd voor backpackers, wat een malle gein was dat zeg!! ;)

 
De laatste week was nog effe heerlijk, lekker op Koh Chang enorm niets liggen doen op het strand en ’s avonds beetje feesten en filmpjes kijken. :)
 
M’n laatste 2 dagen in Bangkok waren ook super. Deze super grote drukke wereld stad slaapt nooit. Er is van alles te doen en te beleven! De PingPong show gisteravond was hilarisch! hahaha flink gelachen! ;)
 
Nu zit het er op, een backpack vol nieuwe prachtige ervaringen die niemand meer van me afpakt!
 
Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen m’n reisverhalen te lezen en af en toe een reactie achter te laten! Heerlijk om altijd effe wat uit NL te horen! :)
 
Over 16 uur ben ik weer in de vertrouwde polder, ik hoop dat ik m’n kortebroek kan aanhouden!
 
Dikke kus en tot snel! Heb zin om jullie allemaal weer te zien!!
 
Sabaidee Kab!

9 Responses

 1. Tom en Gwendalyne Says:

  Goede reis terug en tot snel!!!
  Dikke knuffel
  tom en gwen

 2. Kim Says:

  En korte broek zou kunnen als je de Nederlandse temperaturen bent gewend… niet als je uit snikheet azie komt.
  Dus trek die lange broek en warme vest maar vast aan :-P

  Tot morgen!

 3. Jonna Says:

  Hoi Sven,
  ik vond je reis spectaculair om te volgen. Ik heb de meeste verhalen gelezen en filmpjes, foto’s gezien. Je hebt nog een hoop te vertellen. (misschien in je nieuwe klas!)
  Gr. Jonna
  PS: ik en Derya hopen je snel nog eens te zien!

 4. Mabel Says:

  Hey Svennie,

  We wensen je een veilige vlucht terug en tot snel..

  Dikke kus Niels & Mabel

 5. Fida Says:

  Nog 16 uurtjes.. zou het helpen als ik de klok in de klas vooruit draai? Misschien trappen ze er in? ;)

  Je geeft een mooie samenvatting van je supertoffe reis.. en het was heel leuk om al je verhalen te kunnen horen (die zijn vast nog niet op ;) ), maar stiekem ben ik toch wel blij dat het er op zit en je morgen gewoon weer hier in de polder bent. :D

  Dikke knuffel

 6. Marilyn Says:

  Hoi Sven,

  Bedankt namens iedereen voor de kaart. Nou ben blij je gauw weer te zien. Goede reis en bedankt voor alle mooie verhalen en niet te vergeten de prachtige foto’s. Tot gauw.

  Marilyn

 7. Karin Says:

  Hoi Sven,

  Hoop je snel weer even op de @rchipel te zien. Heb genoten van je verhalen. Goede reis, tot snel Karin.

 8. Joke Says:

  Sven, de ballen gehakt zijn al gebraden en de andijviestamppot komt helemaal goed!

  Blij dat je weer heelhuids terugkomt maar zal je verhalen wel missen!

  Tot Morgen!
  Dikke KUS maar die geef ik je morgen persoonlijk!
  Joke

 9. Geneviève Says:

  Hey lieve Sven,

  misschien ben ik al te laat want ik zie net je mailtje pas maar alsnog een hele goede en vooral veilige reis en ik kom je vast snel weer eens tegen in Anno!!! Heel veel plezier met het zien van je familie en vrienden!

  Dikke kus vieve

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.