Aug 9

We zijn vanmiddag aangekomen op het groene zonnige eiland Langkawi. Gelegen in het noordoosten van Maleisië. Om half 2 hadden we na wat zoeken een prima plek gevonden voor 4 dagen.

Een appartement met het strand voor de deur. Heerlijk even helemaal ontspannen, op dit ‘tax-free’ eiland. (Biertje kost 50 eurocent! :) )

Vanochtend hadden we vanuit Penang de ferry genomen. We zaten met een groep van 15 Indiërs en die wilden allemaal met ons op de foto. We hebben flink gelachen! Wat een types, en toen we koud een half uur onderweg waren hingen ze allemaal met hun gezicht over de railing. Haha, even later zag ik dat er extra plastic zakjes werden uitgedeeld.

Dat deed me denken aan heel wat ritjes door de bergen van Vietnam. Daar vlogen de gevulde zakjes met een soepele beweging de berm in. Hier heb ik gelukkig niet gezien wat er met de gevulde zakjes gebeurden. :)

In de nieuwe haven op Langkawi namen we de tijd om wat te eten en te drinken. We regelden alvast een busticket naar Kuala Lumpur en sprongen toen in de taxi bij Am Cheung. Hij nam ons langs verschillende resorts. Ze noemen het hier resort, maar het lijkt er in de verste verte niet op hoor. Niets was goed genoeg voor onze laatste week.

Dus nu zijn we mega aan het splurgen voor 28 euro per nacht! :D

We gaan nog een auto huren om het eiland rond te rijden en verder alleen maar chillen.

Net nog effe bij een bookshop nieuwe boeken gehaald, dus dat komt helemaal goed!
Maandag zijn we weer thuis, kunnen we weer lekker brood met kaas eten met een glas melk! Jammie! ;)